Kurser og Behandl. / Grund kursus i Eden Energi Medicin (EM 101 / 102). Lørdag og Søndag.
 
 
Tilmeld dig til kurset i Jægerspris her!
17.-18. marts 2018
  https://system.easypractice.net/event/grund-kursus-i-eden-energi-medicin-em-101-102-lrdag-og-sndag-26-27-maj-2018

Grund kursus i Eden Energi Medicin (EM 101 / 102). Lørdag og Søndag.

Lær de grundlæggende elementer i EEM Energi Medicin på et lille, hyggeligt og rart kursus med en af vore autoriserede lærere, uddannet inden for EEM ’s certificeringsprogram.

Kunne du tænke dig at lære det grundlæggende fra Eden Energi Medicin (EEM) på en sjov måde og i et trygt miljø? Hvis ja, så er dette weekendkursus til dig! Kurset er lige ud af landevejen, nemt at gå til og fyldt med information til at hjælpe dig med at passe bedre på dig selv og hjælpe andre med at gøre det samme.

Lørdagen hedder EM101 og søndagen hedder EM102. Betegnelsen EM101/2 er amerikansk og betyder begynderkursus. Du vil bla. finde disse betegnelser på universiteterne. I Danmark bruger vi det ikke. I nogle lande bliver de udbudt selvstændigt, men jeg ser fordelen i at have en hel weekenden i Energi Medicinens tegn.

Kurset behandler mange af de centrale emner fra Donna Edens prisvindende bog, Energy Medicine (på dansk: Energi Medicin i Praksis). Den information du tilegner dig fra denne weekend, vil hjælpe dig med at have det bedre og være den bedste udgave af dig selv.

Praktisk:

Jægerspris:
17.-18. marts 2018, 10.00 - 17.30

Kurset afholdes i rigtig hyggelige omgivelser i Rejsestalden i Jægerspris, som ligger lige op af park og skov.

Der vil blive serveret the/kaffe, vand og snacks, frokosten medbringer du selv. Alternativt ligger der en Fakta og et pizzaria i nærheden.

Lyngby:
26.-27. maj 2018, 10.00 - 17.30

Kurset afholdes hos Zenliv Sundhedscenter i på Bagsværdvej i Lyngby. Vi har både et lokale for os selv samt mulighed for at komme ud på græsset (i bare tæer!!)

Der vil blive serveret te og kaffe, vand og snacks, frokosten medbringer du selv. Alternativt ligger der en Netto, en bager og et pizzaria i nærheden.

Tag noget afslappet tøj på du kan bevæge dig i og evt. nogle indesko.

Efter afslutning af kurset modtager du et certifikat som dokumentation på din deltagelse i kurset med angivelse af antal lektioner (á 45 min), ialt 20 lektioner (15 timer).

Kurset vil blive undervist på dansk, powerpoints er på dansk, udleveret materiale (handouts) er på engelsk. 

Pris:

2 dages workshop: kr. 2.495,- inkl. moms
Din plads reserveres ved tilmelding og betalingen reserveres på dit kreditkort. Beløbet trækkes først efter kurset.

Registrering starter lørdag kl. 9.30.

Glæder mig til at se dig :)

EM101 (lørdag)

introducerer dig til de grundlæggende elementer inden for EEM samt mange emner, der er vigtige for din egenomsorg og heling.

Du lærer en hurtig, daglig energirutine (på kun 5-7 min.), som vil sætte skub i dine energier på ingen tid, samtidig med at du vil opnå en bedre jordforbindelse, og du vil blive bedre til at holde fokus.

Med EM101 får du også en introduktion til meridianbanerne, en af grundpillerne inden for EEM. Meridianbanerne er de energi-årer, der holder liv i vores kroppe og vores energi systemer.

Måder til at arbejde med og afbalancere de to hovedmeridianer, Triple Warmer og Spleen (Tre Varmeren og Milten), fremhæves på dette kursus, samt forskellige, ekstra teknikker til håndtering af stress.

EM102 (søndag)

fortsætter, hvor EM101 slap, og giver dig vigtige teknikker til at få energien til at flyde, til at håndtere smerter og til at teste fødevarer/produkter ved hjælp af energi testing.

Med denne hjørnesten inden for EEM lærer du, hvordan du kan få en dialog med din krops energier, sådan at du kan fastslå eller bestemme en harmoni mellem dine energier og fødevarerne ved hjælp af Spleen (Milt) meridians energitest samt de tre lette måder at energiteste sig selv på.

Ligesom EM101 er dette kursus fyldt med praktiske øvelser, flere øvelser, og atter øvelser, og det afsluttes med, at hver enkelt deltager skal prøve en EEM mini session på sig selv, som afbalancerer og beroliger deres energi.

 

Livsmod, Sundhed og Glæde!

EM101 introducerer det grundlæggende fra EEM og indeholder:
  • Den Daglige Energirutine
  • Stress håndtering
  • Redskaber til at slippe negative følelser
  • Hvordan man holder sig jordforbunden (grounded), centreret og fokuseret
  • Hvordan man fjerne toksiner med Refleks Punkterne
EM102 giver dig flere teknikker til brug på dig selv og dine kære:
  • Hvordan du arbejder med auraen
  • Lær at energi teste fødevarer og kosttilskud
  • Smertelindring teknikker
  • Lær kraftfulde energi afbalancerings protokoller til at give andre
  • Masser af “hands-on” og praktiske øvelser

For anden gang udbudt i Danmark!

Af den første danske certiciferede Energi Mediciner og autoriseret EEM101/102 underviser.

>>> Læs hvad tidligere kursisterne har sagt

 

Se - eller del! - flyeren her:


Eden Energi Medicin v/ Marianne Jacobsen | CVR: 32506747 | Bagsværdvej 72B, Lyngby og, Stubtoften 8 Ganløse  | Tlf.: 31513638